Diverse evenementen

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart vinden in het *techniekHuys de regionale VMBO-wedstrijden timmeren en metselen plaats ( Zie https://www.metselwedstrijden.nl ).

Op 15 maart is Jong Veldhoven te gast in het *techniekHuys ( zie https://www.jongnetwerk.nl ). Het *techniekHuys is het basishome van ‘Jong’.

21 Maart a.s. vindt er weer een MKB-vacaturecafé plaats ( zie https://www.mkbwerkt.nl ).

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Expositie Harry Verhoeven

Op het ‘ONTDEKPODIUM’ (boven het Bouwmuseum) van het *techniekHuys zijn een twintigtal ‘Brabantse Ikonen’ te bezichtigen. De toegang is gratis. Openingstijden tijdens van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur.

ARCHIEF:

Diverse evenementen

De komende periode vinden er diverse grotere evenementen plaats in het *techniekHuys:

Gratis informatiebijeenkomst met workshop over coachend leiderschap.

(Persoonlijk) leiderschap is tegenwoordig hot! Het is belangrijk om zowel mensgericht als resultaatgericht leiding te geven, maar waar draait leiderschap nu eigenlijk om? Kom op donderdag 6 september naar de gratis informatiebijeenkomst met workshop in *techniekHuys te Veldhoven en ontdek wat (persoonlijk) leiderschap voor u kan doen!
Praktische informatie: Deze gratis bijeenkomst vindt plaats bij *techniekHuys in Veldhoven op donderdag 6 september 2018 van 13.30 tot 16.00 uur.

Circulaire Economie Booster

Aan de slag met Circulair Ondernemen! Circulair ondernemen is broodnodig, maar wat is het eigenlijk precies? Ontbreekt het je nog aan kennis of inspiratie, kom dan naar de Circulaire Economie (CE) Booster op dinsdag 11 september.

De CE Booster in Eindhoven is een initiatief van MVO NL, in samenwerking met DOE, MKB Eindhoven, SP en Technische Universiteit Eindhoven.

De toegang is gratis, maar: Wil je een praktische bijdrage leveren aan de circulaire economie? Neem dan een paar nette (gebruikte) dames- of herenschoenen mee voor Dress for Success. Deze organisatie heeft hieraan een groot tekort.

Hemels Wonen “Inspire Your Home”

Je hebt vast gehoord over de Hemels Wonen Woon- en Lifestyledagen. Dit jaarlijks event, met bijna 8.000 bezoekers, is een hoogtepunt voor iedere bezoeker en voor ons! Ondanks het succes van dit event introduceren wij dit jaar een nieuw concept. Het is anders, het is een luxe beleving en het is inspiratie met het puntje op de i.

Graag verwelkomen wij je op:
vrijdag 28 september van 18.00 uur tot 21.00 uur
zaterdag 29 september van 12.00 uur tot 17.00 uur
zondag 30 september van 10.00 uur tot 17.00 uur

Voor meer informatie, bekijk de website:https://hemelswonenevent.nl

Vacaturecafé

Ontmoet 400 werkzoekenden tijdens het vacaturecafé op 4 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur in het *techniekHuys te Veldhoven.

 

Voor alle berichten door scrollen naar beneden

Expositie ‘de aarde vanuit de hemel’

Op het ‘Ontdekpodium’ van het *techniekHuys een prachtige schilderijen expositie gepresenteerd van Jan van der Putten, beeldend kunstenaar uit Hoogeloon. Al jarenlang wordt hij geïnspireerd door de ‘vergezichten’ vanuit de Hemel. Aardse pleinen, prachtig verwerkt op olieverf schilderijen, monumentaal en sterk van compositie en techniek.

De tentoonstelling is inmiddels beëindigd. Werken van Jan van der Putten zijn ook te zien in galerie ‘De Kunstkamer’ te Hoogeloon.

Expositie ‘Mixed Media’ Lydeke van Beersum

De vernissage van deze overzichtstentoonstelling, die plaats vindt in de bijzondere expositieruimte van het *techniekHuys, zal op zondag 10 december om 15.30 uur met een muzikale omlijsting worden verricht door Harry Verhoeven, directeur/bestuurder *techniekHuys.

De expositie is van 10 december 2017 t/m 1 maart 2018 (met uitzondering van 29 december 2017 t/m 8 januari) van maandag tot en met vrijdag gratis toegankelijk van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Expositie ‘Eindexamenwerkstukken’

In samenwerking met het Summa College (Wonen en Design) worden er van 12 tot 16 juni in het *techniekHuys eindexamenwerkstukken gepresenteerd in de Expohal van het hoofdgebouw.

De expositie is gratis toegankelijk van 13.00 uur tot 17.00 uur.

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_column_text]

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Mecano expositie

Het duurt nog even, maar nu al de moeite waard om ‘wereldkundig’ te maken: in het najaar van 2017 zal het 35-jarige jubileum van het Mecano Gilde Nederland worden gevierd met een internationale expositie van Mecano werkstukken. Bedrijfsleven, schoolgaande jeugd en andere belangstellenden zullen ‘getrakteerd’ worden op ruim 150 modellen al dan niet aangestuurd door elektronica of stoommachines. Wij houden u op de hoogte.

Mecano[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_column_text]

Vacaturecafé

Programma 2017
*techniekHuys, De Run 4250, Veldhoven

Het Vacaturecafé is een succesvol instrument in ons arbeidsmarktprogramma MKB Werkt! Het uitgangspunt is gemakkelijk en direct contact tussen werkgevers en gemotiveerde werkzoekenden tot stand te brengen. Per keer bieden meer dan 20 werkgevers een wisselend aantal banen (vaak meer dan 100) aan, meestal op mbo-niveau. Ook zijn er workshops die werkzoekenden ondersteunen bij sollicitatie en presentatie. Regelmatig zijn er daarnaast informatiebijeenkomsten over speciale opleidingstrajecten.

De spelregels:
•Werkzoekenden hebben vrij toegang, maar zijn wel verplicht bij de ingang een recent CV in te leveren; dit CV geldt in feite als het toegangsbewijs;
•Voor workshops en informatiebijeenkomsten is aanmelding vooraf via een formulier op de website verplicht, maar ook dan moet bij de ingang van het Vacaturecafé een CV ingeleverd worden;
•Werkgevers geven na afloop van de ontmoetingen aan de organisatie aan in welke kandidaten zij geïnteresseerd zijn; MKB Eindhoven verstrekt dan de CV’s van de betreffende kandidaten;
•De werkgevers zijn verantwoordelijk voor het uitnodigen van de kandidaten en de verdere afwikkeling van de sollicitatieprocedure;
•Indien u binnen 6 weken geen uitnodiging hebt ontvangen, kunt u ervan uitgaan dat de betreffende werkgever met een andere kandidaat overeenstemming heeft bereikt; u ontvangt geen bericht van ons.

Het eerstvolgend Vacaturecafé is gepland op donderdag 28 september.

Workshops voor werkzoekenden

Tijdens het Vacaturecafé  bieden we werkzoekenden een gevarieerd en inspirerend programma met workshops en informatiebijeenkomsten.

Voor elk wat wils: van “robotisering” tot “carrière maken in de schoonmaak”. Ook is het mogelijk een persoonlijk gesprek aan te vragen met een sollicitatie-expert en een ondernemersadviseur.

Het workshop programma loopt van 9.30 – 12.30 uur.

Doe mee en schrijf via  u snel in!

Vacaturecafé Special, voor jongeren met praktijkopleiding

Regelmatig vind er een Vacaturecafé Special plaats welke uitsluitend is gericht op jongeren met een praktijkopleiding. Zij hebben begeleiding nodig bij het vinden van een stage of werkplek en ondersteuning op de werkplek. Het zijn jongeren die uitstromen uit het speciaal onderwijs, praktijkonderwijs en de entree-opleidingen (mbo) uit Eindhoven en de Kempen.

Deze special wordt georganiseerd door BZW Eindhoven, MKB Eindhoven, Randstad en Job8, een organisatie van en voor scholen die jongeren begeleidt naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Deze jongeren kunnen onder de Participatiewet vallen. Dit biedt ook mogelijkheden voor (financiële) ondersteuning bij de begeleiding van jongeren uit deze doelgroep. U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op de Startersbeurs. Tevens kunt u hiermee inhoud geven aan uw beleid op het gebied van MVO en Social Return on Investment.

We nodigen werkgevers graag uit om op dit speciale Vacaturecafé de mogelijkheden voor deze jongeren aan te bieden.

Interesse? Neem contact op met Simone Brommers (s.blommers@mkbeindhoven.nl).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


commercial

Easysoftonic